• Husrenoveringen.se

Utemöbler

Skriven av Marie.

Ulfåsa

www.ulfasa.se hittade vi ett möblemang, BÅSTAD vitlackad trädgårdsgrupp, vi fastnade för. Jag ringde till butiken i Båstad på långfredagen (22/4) för att kolla om de hade detta i lager (de hade öppet hela påsken så tänkte att då kunde vi ju passa på att åka dit) men kvinnan som svarade visste inte vilket möblemang jag menade. Sa att jag sett det på hemsidan men det hjälpte henne inte. Det var fullt upp i butiken så vi kom överrens att jag skulle mejla istället så skulle de svara mig när det var lite lugnare. Då jag fyra dagar senare (26/4) fortfarande inte fått något svar mejlade jag dem igen; denna gång via ett formulär på hemsidan. Dock fick jag inget svar nu heller.

En vecka senare (3/5) ringde jag igen och tror det var samma smått förvirrade kvinna jag pratade med. Hon bad att få kolla upp och återkomma. Dagen efter ringde en man mig men inte heller han förstod vilken grupp jag pratade om. Jag guidade honom in på hemsidan där jag hittat det. Då fick jag svaret att företaget finns även i Motala och att sortimentet skiljde sig lite mellan butikerna. Han sa dock att de fick leveranser från Motala på fredagar så han skulle ta hem det och så skulle vi kunna kö ra dit till helgen och se hur möblemanget såg ut och köpa det om vi gillade det. Någon timme senare ringde han dock igen och sa att de inte hade det i Motala heller och de visste inte när de skulle få hem det!

Den 19/5 mejlade jag direkt upp till butiken i Motala för att kolla läget. Fick då svaret att jag skulle ringa dagen efter till en Nicklas som skulle ha koll på detta. Jag ringde Nicklas men han sa att han jagade leverantören och ännu inte hade något besked. Några timmar senare ringde han och meddelade att leverantören hade ETT exemplar kvar och att de troligtvis skulle få det till butiken den 26/5. Jag sa då att kruckset är att vi bor närmare butiken i Båstad så om de kunde leverera det dit? Jag fick då svaret att då fick jag betala frakten men då sa jag att jag ju pratat med de i Båstad och de sa att de fick varor från Motala på fredagar så varför ska jag då helt plötsligt betala frakt?! Nicklas avslutade samtalet genom att säg att vi skulle höras av när de fått gruppen till sin butik och så fick vi se då hur vi skulle göra.

Hade det funnits gott om vita möblemang med positionsstolar och klaff i bordet hade jag nog gett upp för länge sedan, men eftersom det nu inte gör det får jag väl "strida" med Ulfåsa lite till. =P To be continude...