• Husrenoveringen.se

Vitt blev brunt

Skriven av Marie.

Torsdagen den 26 maj hade vår vita grupp kommit till Motala och skulle fraktas ner till Båstad tisdagen den 31 maj. De i Båstad skulle ringa mig när de fått ner bordet. Vid 16.30 på tisdagen hade jag inte hört något så jag ringde själv. Kvinnan jag pratade med visste inte om de fått något från butiken i Motala utan skulle ta reda på det och ringa upp. Sa att hon hoppades hinna återkomma inom en timme då det var mycket folk i butiken. Men ingen ringde tillbaka innan de stängde. På onsdagen när de öppnat ringde jag och fick beskedet att bordet och stolarna kommit från Motala i MÅNDAGS! Så det var bara att haka på släpet och köra till Båstad (eller Östra Karup). 

När vi kom hem upptäckte vi dock att bordet inte gick att sätta ihop; passformen var ”lite” sisådär. På torsdagen fick vi således åka dit igen och lämna tillbaka det. Eftersom de (och inga andra heller) hade något vitt möblemang fick det stället bli en betsad möbelgrupp i acacia.

När vi kom till Östra Karup hade vi taggarna utåt och var måttligt trötta på Ulfåsa men måste faktiskt medge att vi fick mycket bra hjälp. Och Fredrik ville helst ha ett "träfärgat" bord och även jag tyckte detta blev bra. Slutet gott, allting gott. 

Benen passade inte till bordsskivan och allt var skevt Fick plocka fram våra gamla plastmöbler från lägenheten Nytt försök med Brafab möbler istället

ÄNTLIGEN har vi ett möblemang på plats!! Första frukosten ute och första svenska jordgubbarna för säsongen