• Husrenoveringen.se

Trevlig midsommar

Skriven av Marie.

Vi har sedan länge lärt oss att ALLT tar MYCKET längre tid än vad man tror, men ändå missbedömer vi tiden. Vi trodde vi skulle vara klara med uterummet till midsommar 2010, men det tog ETT ÅR längre. Så här såg det ut för ett år sedan hos oss.

Ytterväggar och fönster på plats men inte mycket mer. Fick låna ihop möblemang. Inga gardiner så fick tejpa upp lakan som skydd för solen. Ingen el så hängde upp barnmatsburkar med värmeljus i taket och ljus på bordet..

Nu lagom till midsommar 2011 kan vi äntligen säga att vårt uterum är klart.

2011: Det mesta på plats i alla fall. Vi har tak, väggar, golv, lampor, matta, bord, stolar... Lampetter från Annorlunda Rum.

Skål från Annorlunda Rum. Jag har sytt en löpare av samma tyg som gardinerna. Vaxduken liknar en linneduk; kanske inte jättesnyggt med vaxduk men den skyddar bordet bra. Hääärliga sommar. Klockan är nästan halv elva och det är fortfarande rätt ljust.

I tisdagens Äntligen Hemma på TV4 använde Lulu Carter samma tyg som jag köpt i "deras" uterum/inomhusveranda. Hon har nog varit inne här på Husrenoveringen och sett våra gardiner. =)

Trevlig midsommar önskar Marie & co!